Over Mokumse Danny

Zijn naam is Danny Theunisz. Hij is geboren in Amsterdam. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen en 2 bonuskinderen.

Bijna 20 jaar geleden stond mokumse danny voor het eerst te zingen in café “de nieuwe vaart” in Amsterdam. Vanaf toen ging het heel snel. Voor hij het wist was mokumse danny lid en solo-zanger van het bekende Amsterdamse Zwanenkoor. Met hen trad mokumse danny op in het theater en bij zorginstellingen.

Het was in deze tijd dat mokumse danny ook werd gevraagd op te komen treden in Café’s in Amsterdam en omstreken.

Tevens werd mokumse danny destijds uitgenodigd te komen zingen op verjaardagen, huwelijken en bedrijfsfeesten. Mokumse danny kocht een proffesionele installatie en zijn artiestennaam “Mokumse Danny” werd geboren.

Na een paar mooie jaren verliet mokumse danny het Zwanenkoor. Hij starte samen met een paar andere mensen de Amsterdamse zanggroep Rondje- Mokum. Het hoogtepunt van deze tijd was het optreden in een uitverkocht Amsterdams Concertgebouw. Wat was mokumse danny trots!

Vanaf 2018 heeft mokumse danny besloten alleen nog solo op te treden. Mokumse danny treedt op, in café’s en op particuliere en bedrijfsfeesten.

Mokumse danny is heel dankbaar dat hij van zijn hobby ook zijn beroep heeft mogen maken. Mokumse danny krijgt heel veel energie van de warmte en positiviteit die hij ontvangt tijdens zijn optredens. Mensen laten genieten is zijn passie!

Tot ziens en horens !

XXX Mokumse Danny